Een kaartje speciaal voor jou - A card specially for you

Heerlijk genietend van de zon in onze achtertuin heb ik dit lieve en enigszins zoete kaartje zitten maken voor een speciaal iemand:


Het design papier is van Maja design uit de serie "Summer crush". De basiskaart is 15x15 cm met DP van 14,6x14,6. dit heb ik aan de kanten geruld en beinkt met distress inkt. vervolgens heb ik een cirkel van 12 cm ø in het midden en twee stroken van respectievelijk 14x2 en 12x2 cm aan de linker kant geplakt. Het stempel is een digi van My Besties. Deze heb ik ingekleurd met distress inkt "tumbled glass" , "peacock feathers" en een mix van "ripe persimmon en barn door". 


Vervolgens heb ik een tag van Noor! design (blauw label&tags label 1 6002/0348) bestempeld met de tekst " een kaartje speciaal voor jou". Hiervoor heb ik de memento dew drop " teal zeal en lady bug" gebruikt. Het label heb ik aan de onderkant wel iets korter gemaakt zodat deze beter bij de kaart paste. De drie rondjes met een ø van 2cm heb ik op een geschulpt randje van Joy Crafts geplakt. (basic rond schulpend 6002/0401). en die heb ik afgewerkt met Nuvo crystal glitter drops "aquatic mist" 


De bloemen zijn gemaakt van het papier dat ik ook in mijn kaart heb verwerkt. Voorde grote bloem heb ik de floral flourishes (6002/0771) gebruikt. drie maal de grootste, drie maal de middelste en 2 maal de kleinste maat. Voor de rolbloemen heb ik twee maal gestanst, vervolgens op elkaar gelegd voordat ik ze oprolde. De bloementoef heb ik afgemaakt met het blaadje van de summer lovin zonnebloem en een takje en swirl uit de vintage flourishes serie. 


Het geheel heb ik afgewerkt door de hoekmal vlinders van Noor! design (6002/0764).


Een heerlijk kaartje om te maken!
Populaire posts van deze blog

Bloghop Jilliez BABYALBUM

Bloghop Jilliez 25 september THINKING OF YOU

mislukt, of toch niet? kerstkaart bij 30 graden