Doorgaan naar hoofdcontent

Een kaartje speciaal voor jou - A card specially for you

Heerlijk genietend van de zon in onze achtertuin heb ik dit lieve en enigszins zoete kaartje zitten maken voor een speciaal iemand:


Het design papier is van Maja design uit de serie "Summer crush". De basiskaart is 15x15 cm met DP van 14,6x14,6. dit heb ik aan de kanten geruld en beinkt met distress inkt. vervolgens heb ik een cirkel van 12 cm ø in het midden en twee stroken van respectievelijk 14x2 en 12x2 cm aan de linker kant geplakt. Het stempel is een digi van My Besties. Deze heb ik ingekleurd met distress inkt "tumbled glass" , "peacock feathers" en een mix van "ripe persimmon en barn door". 


Vervolgens heb ik een tag van Noor! design (blauw label&tags label 1 6002/0348) bestempeld met de tekst " een kaartje speciaal voor jou". Hiervoor heb ik de memento dew drop " teal zeal en lady bug" gebruikt. Het label heb ik aan de onderkant wel iets korter gemaakt zodat deze beter bij de kaart paste. De drie rondjes met een ø van 2cm heb ik op een geschulpt randje van Joy Crafts geplakt. (basic rond schulpend 6002/0401). en die heb ik afgewerkt met Nuvo crystal glitter drops "aquatic mist" 


De bloemen zijn gemaakt van het papier dat ik ook in mijn kaart heb verwerkt. Voorde grote bloem heb ik de floral flourishes (6002/0771) gebruikt. drie maal de grootste, drie maal de middelste en 2 maal de kleinste maat. Voor de rolbloemen heb ik twee maal gestanst, vervolgens op elkaar gelegd voordat ik ze oprolde. De bloementoef heb ik afgemaakt met het blaadje van de summer lovin zonnebloem en een takje en swirl uit de vintage flourishes serie. 


Het geheel heb ik afgewerkt door de hoekmal vlinders van Noor! design (6002/0764).


Een heerlijk kaartje om te maken!
Populaire posts van deze blog

Bloghop Jilliez 25 september THINKING OF YOU

Jilliez bloghop 25 september
Het is weer dinsdag; dus tijd voor een bloghop van Jilliez. Als het goed is kom je nu net van het blog van Corry Dank vandaan.
Dit keer mochten we werken met deze prachtige contour creator mal Elisabeth (2018/0017) die eind van deze maand bij de hobbyspeciaalzaken te verkrijgen is.


De contouren heb ik uitgetekend en uitgesneden uit wit cardstock En gemat met diverse Design papier uit het set vintage Soul van Noor design (6011/0568)langs de zijkanten heb ik de Vintageborder cirkels (6002/0986) gemat en achter het design papier geplakt. De stempelafdruk is van Magnolia en heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens ingekleurd met distress inkt. De afdruk heb ik ovaal uitgesneden en gemat. 

Aan beide kanten van het afrukte heb ik wat verbandgaas geplakt en bloemetjes. Little happiness kattenstaarten (6003/30010 gecombineerd met vintage flourish bloem #2 (6003/0030)

Het kleine kaartje heb ik op de basis geplakt en wordt aan de bovenkant vastgehouden doo…

Bloghop Jilliez BABYALBUM

Een nieuw merk: JILLIEZ. Jilliez is een nieuw hip merk van Eazycraft. Er zijn en komen heel veel gave producten voor kaarten maken, mixed media en heel veel meer takken van de hobby werd. En hoe gaaf is het dat ik deel mag uitmaken van het designteam!

Iedere dinsdag gaan we een bloghop doen bij Jilliez. Het is zo tof om te zien hoeveel verschillende creaties er gemaakt kunnen worden met hetzelfde artikel. Je mag langs alle blogs van het design team hoppen om te kijken welke creatie zij hebben gemaakt. Laat bij iedereen een reactie achter en ga vervolgens weer naar het Jilliez blog om daar je laatste reactie achter te laten. Als het goed s kom je nu net van het blog van Daisy en nu ben je hier op mijn blog.

Deze week mochten we aan de slag met de Jilliez Card Creator BABY 2018/0018. Ik heb hier een foto album mee gemaakt waar heel veel plaats is om je mooiste babyfoto's op te plakken.Voor de basis heb ik donkergroen cardstock gebruikt waardoor het designpapier (Prima Ballerina van…

Bloghop Jilliez 27 november 2018 kerstalbum

Hallo allemaal,
Vandaag weer een te gekke bloghop bij Jilliez. Dit keer met een Album creator mal KERST (2018/0032) Zo gaaf om te zien wat alle meiden ervan hebben gemaakt. De moeite waard om na Corry en mij  ook door te hoppen naar de rest. Dit is mijn album geworden

De mal heb ik overgetrokken op donker groen papier en gemat met design papier uit de set Holly Jolly van Noor design (6011/0571) gecombineerd met Christmas Eve (6011/0520). Het album is gebonden door discs. Op iedere pagina heb ik een woord dat met kest te maken heeft gestanst met het We r Memory Keepers word punch board.

De voorkant heb ik gepinmpt met diverse mallen van Noor design: aan de letter K heb ik de X-mas charms (6002/0779) gehangen

Onderop de E heb ik een klein liggend hertje geplakt (6002/1019)

op de letter R heb ik een Poinsettia (6002/0584)gemaakt van wit cardstock en het Jilliez glitterkarton wit. daaromheen zit de vintage flourishes reindeers (6002/2029)

De S is gepimpt met twee hertjes reindeer (6002/2029…