Gast designer - Guest designer My besties international

Voor 'my bestie international' mocht ik een kaartje maken als gast designer voor de maand juni. Het thema dat ik opkreeg was steam punk. Niet direct een thema waar ik iets mee heb, maar ik hou wel van uitdagingen dus ben ik hiermee aan de slag gegaan.

De basis van de kaart is een shape art mal van Dutch Doobadoo (470.713.143) die ik nog wel een paar keer extra verkleind heb. Met DDD structuurpasta heb ik delen van de mask " gears" aangebracht waarna ik de kaart bewerkt heb met distress inkt (vintage photo, brushed corduroy, gathered twigs en peacock feathers". Vervolgens ben ik met dezelfde kleuren nogmaals over het papier gegaan maar nu met mask art wheels (470.715.013) en stripes (470.715.105).

Om de achtergrond af te maken heb ik hier en daar een achtergrond stempel van crealies gestempeld 


Tussen de lagen in heb ik foam pads geplakt waardoor er ruimte ontstond voor de mallen en embellishments. Alle gebruikte stansjes en embellishments heb ik bewerkt met zwarte gesso van Dutch Doobadoo. toen deze droog waren heb ik ze hier en daar ingesmeerd met inka gold goud en shine pigment poeder brown copper en een mix van lake blue en grass green. De poeders heb ik verwerkt met een matte gel medium. 


De stempel is een digi van My besties "steam punk boy". Deze heb ik ingekleurd met alle bruintinten van distress inkt en een paar kleine accenten aangebracht met peacock feathers. De 80 zijn houten cijfers van de Action bewerkt met gesso en distress inkt. 


Het was een hele leuke kaart om te maken.

groetjes,
Thera

Populaire posts van deze blog

mislukt, of toch niet? kerstkaart bij 30 graden

June 1 SUMMER

April 1 SPRING