Doorgaan naar hoofdcontent

mislukt, of toch niet? kerstkaart bij 30 graden

Hebben jullie dat ook wel eens. Je maakt een kaart, maar hij is helemaal niet naar je zin. Je probeert van alles, maar het lukt niet zoals jij dat wilt. Mijn knutselvriendinnen zeggen dan altijd: "gewoon een nachtje laten liggen en vaak zie je de volgende dag weer veel beter wat je er aan kunt doen". Nou bij deze kaart was dat echt niet het geval....ik kreeg hem niet naar mijn zin.

Maar goed, wat wil je dan ook als je met 30 graden buiten een kerstkaart probeert te maken?! Iedere maand wil ik minimaal 2 kerstkaarten af krijgen zodat ik minder stress daarover heb aan het eind van het jaar.


Fijn Pinksterweekend allemaal.

Groetjes,
Thera

Populaire posts van deze blog

Bloghop Jilliez 25 september THINKING OF YOU

Jilliez bloghop 25 september
Het is weer dinsdag; dus tijd voor een bloghop van Jilliez. Als het goed is kom je nu net van het blog van Corry Dank vandaan.
Dit keer mochten we werken met deze prachtige contour creator mal Elisabeth (2018/0017) die eind van deze maand bij de hobbyspeciaalzaken te verkrijgen is.


De contouren heb ik uitgetekend en uitgesneden uit wit cardstock En gemat met diverse Design papier uit het set vintage Soul van Noor design (6011/0568)langs de zijkanten heb ik de Vintageborder cirkels (6002/0986) gemat en achter het design papier geplakt. De stempelafdruk is van Magnolia en heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens ingekleurd met distress inkt. De afdruk heb ik ovaal uitgesneden en gemat. 

Aan beide kanten van het afrukte heb ik wat verbandgaas geplakt en bloemetjes. Little happiness kattenstaarten (6003/30010 gecombineerd met vintage flourish bloem #2 (6003/0030)

Het kleine kaartje heb ik op de basis geplakt en wordt aan de bovenkant vastgehouden doo…

Bloghop Jilliez BABYALBUM

Een nieuw merk: JILLIEZ. Jilliez is een nieuw hip merk van Eazycraft. Er zijn en komen heel veel gave producten voor kaarten maken, mixed media en heel veel meer takken van de hobby werd. En hoe gaaf is het dat ik deel mag uitmaken van het designteam!

Iedere dinsdag gaan we een bloghop doen bij Jilliez. Het is zo tof om te zien hoeveel verschillende creaties er gemaakt kunnen worden met hetzelfde artikel. Je mag langs alle blogs van het design team hoppen om te kijken welke creatie zij hebben gemaakt. Laat bij iedereen een reactie achter en ga vervolgens weer naar het Jilliez blog om daar je laatste reactie achter te laten. Als het goed s kom je nu net van het blog van Daisy en nu ben je hier op mijn blog.

Deze week mochten we aan de slag met de Jilliez Card Creator BABY 2018/0018. Ik heb hier een foto album mee gemaakt waar heel veel plaats is om je mooiste babyfoto's op te plakken.Voor de basis heb ik donkergroen cardstock gebruikt waardoor het designpapier (Prima Ballerina van…

Bloghop Jilliez 27 november 2018 kerstalbum

Hallo allemaal,
Vandaag weer een te gekke bloghop bij Jilliez. Dit keer met een Album creator mal KERST (2018/0032) Zo gaaf om te zien wat alle meiden ervan hebben gemaakt. De moeite waard om na Corry en mij  ook door te hoppen naar de rest. Dit is mijn album geworden

De mal heb ik overgetrokken op donker groen papier en gemat met design papier uit de set Holly Jolly van Noor design (6011/0571) gecombineerd met Christmas Eve (6011/0520). Het album is gebonden door discs. Op iedere pagina heb ik een woord dat met kest te maken heeft gestanst met het We r Memory Keepers word punch board.

De voorkant heb ik gepinmpt met diverse mallen van Noor design: aan de letter K heb ik de X-mas charms (6002/0779) gehangen

Onderop de E heb ik een klein liggend hertje geplakt (6002/1019)

op de letter R heb ik een Poinsettia (6002/0584)gemaakt van wit cardstock en het Jilliez glitterkarton wit. daaromheen zit de vintage flourishes reindeers (6002/2029)

De S is gepimpt met twee hertjes reindeer (6002/2029…