Doorgaan naar hoofdcontent

Bloghop Jilliez 9 oktober Hello fallHallo allemaal,

Dinsdag, dus weer tijd om lekker langs alle blogs van het Design team te hoppen om te zien wat wij allemaal hebben gedaan met hetzelfde Jilliez product.

Als het goed is kopje net van het blog van Corry en ben je via haar bij mij terecht gekomen.

Ik heb ervoor gekozen om de mal iets extra's te geven, met deze deurhanger als eindresultaat.
Ik heb de mal gewoon uitgetekend, maar de onderste 5 cm omgevouwen. Dit is de basis van het bakje onderaan. Het bakje is in het totaal 10,5 (=breedte van de mal) bij 8 cm hoog en 5 cm diep.
Aan de bovenkant van het bakje heb ik drie smalle stroken geplakt waaraan ik de diverse herfst stansen heb geplakt. Het design papier komt van Imaginisce hello Autumn scrappapier


De basis is de Jillian card creator doorhanger 2018/0004

Voorop het bakje heb ik een digi van Mo Manning ingekleurd met Bushmarkers van Winsor and Newton.
uit de autumn/herfst collectie van Noor design heb ik de bladeren (6002/0580), pompoenen (6002/0969) en paddestoelenrand (6002/0970) gebruikt. Ook zitten er standjes tussen uit het one of a kind herfstset (6002/0636) maar ook uit het spring set (6002/0700)de diverse bloemen zijn vintage flourish bloem #2 (6003/0030) en little happiness blauwe druif (6003/3000) en kattenstaarten (6003/3001). De kleine bloemetjes op de grasrand (6002/0641) zijn de little happiness bloemen (6002/0774)
Bovenop de deurhanger heb ik nog een klein bloemtoefje geplakt om het geheel af te maken.Ik vod hem echt super gaaf om te maken. er zijn nog heel veel leuke creaties om te zien, dus je mag snel verder hoppen naar het blog van 

Lilian

Tot snel, groetjes

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Jilliez BABYALBUM

Een nieuw merk: JILLIEZ. Jilliez is een nieuw hip merk van Eazycraft. Er zijn en komen heel veel gave producten voor kaarten maken, mixed media en heel veel meer takken van de hobby werd. En hoe gaaf is het dat ik deel mag uitmaken van het designteam!

Iedere dinsdag gaan we een bloghop doen bij Jilliez. Het is zo tof om te zien hoeveel verschillende creaties er gemaakt kunnen worden met hetzelfde artikel. Je mag langs alle blogs van het design team hoppen om te kijken welke creatie zij hebben gemaakt. Laat bij iedereen een reactie achter en ga vervolgens weer naar het Jilliez blog om daar je laatste reactie achter te laten. Als het goed s kom je nu net van het blog van Daisy en nu ben je hier op mijn blog.

Deze week mochten we aan de slag met de Jilliez Card Creator BABY 2018/0018. Ik heb hier een foto album mee gemaakt waar heel veel plaats is om je mooiste babyfoto's op te plakken.Voor de basis heb ik donkergroen cardstock gebruikt waardoor het designpapier (Prima Ballerina van…

Bloghop Jilliez 25 september THINKING OF YOU

Jilliez bloghop 25 september
Het is weer dinsdag; dus tijd voor een bloghop van Jilliez. Als het goed is kom je nu net van het blog van Corry Dank vandaan.
Dit keer mochten we werken met deze prachtige contour creator mal Elisabeth (2018/0017) die eind van deze maand bij de hobbyspeciaalzaken te verkrijgen is.


De contouren heb ik uitgetekend en uitgesneden uit wit cardstock En gemat met diverse Design papier uit het set vintage Soul van Noor design (6011/0568)langs de zijkanten heb ik de Vintageborder cirkels (6002/0986) gemat en achter het design papier geplakt. De stempelafdruk is van Magnolia en heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens ingekleurd met distress inkt. De afdruk heb ik ovaal uitgesneden en gemat. 

Aan beide kanten van het afrukte heb ik wat verbandgaas geplakt en bloemetjes. Little happiness kattenstaarten (6003/30010 gecombineerd met vintage flourish bloem #2 (6003/0030)

Het kleine kaartje heb ik op de basis geplakt en wordt aan de bovenkant vastgehouden doo…

Bella Lulu bloghop Steralbum

Hallo allemaal,
Vandaag weer een te gekke hop. Dit keer hebben we allemaal een steralbum gemaakt naar het voorbeeld zoals je die in de Bellalicious kit kunt vinden.  Ook ik ben ermee aan de slag gegaan. Ik heb ervoor gekozen om als basis geborken wit en donker groen cardstock te grbuiken met het Ten Mile design Papier van Noor Design (6011/0524)
Het voor- en bovenaanzicht van het album:Het leuke is dat je bij de kit een paar voorbeelden krijgt hoe je de bladzijdes kan opbouwen, maar dat je uiteraard helemaal vrij bent hoe je het verder indeelt. 
Ik wil jullie in vogelvlucht door mijn pagina's heen nemen
Pagina 1


Pagina 2


Pagina 3


Pagina 4


Pagina 5


Pagina 6


Pagina 7