Doorgaan naar hoofdcontent

beterschap

Hallo allemaal,

Een kaartje waarbij ik compleet uit mijn comfortzone ben gegaan, maar het is zo leuk om jezelf af en toe uit te dagen. Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de tweede week van de Noor & Zo 52 weken challenge. Met als thema: Dahlia. Onderaan het bericht kun je alle gebruikte materialen vinden met een directe link naar de website van Noorenzo.


Om te beginnen heb ik twee stukken wit Shut papier gebruikt die ik beide flink heb in gesmeerd met witte Dutch Doobadoo gesso. Voordat ze droog waren heb ik ze op elkaar gelegd, heel even gewacht en toen van elkaar getrokken. Hierdoor krijg je een crackled effect. Dit heb ik goed op laten drogen waarna ik aan de slag ben gegaan met drie kleuren dylusion ink spray (lemon zest, London blue en Bubblegum pink). Er zitten diverse lagen op elkaar. Ook daarna weer goed laten drogen voordat ik met esso de witte rondjes erop maakte en met de Bella Lulu clear stamp Letters hier en daar letters heb gestempeld


tegelijkertijd heb ik een apart stuk papier gesprayed met de inkt om daar de Dahlia uit te kunnen stansen. OP de bladeren heb ik ook de letters gestempeld. 


De rest van de bloemen heb ik gemaakt van de Noor design floral flourishes roll up roses, rib flowers en large flowers. Met daar tussen in de garden leaves.


Op bovenstaande foto kun je goed het crackled effect en de gestempelde letters zien


Als laatste heb ik nog een banner uitgestanst uit de labels & tags van Noor design en daar de tekst beterschap op gestempeld uit de Bella Lulu kalender clear stamp set. en een Doodle randje rondom de kaart gemaakt voor de finishing touch.

Lieve groetjes,


De gebruikte materialen met link naar de site zijn:


 Bella Lulu clear stamps letters
Bella Lulu clear stamp Kalender
Noor Design Roll up roses
Noor Design rib flowers
Noor Design Large flowers
Noor Design Labels&tags
Noor Design Garden Leaves
Noor Design Dahlia
Dutch Doobadoo Gesso White
Dylusion Ink Spray

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Jilliez BABYALBUM

Een nieuw merk: JILLIEZ. Jilliez is een nieuw hip merk van Eazycraft. Er zijn en komen heel veel gave producten voor kaarten maken, mixed media en heel veel meer takken van de hobby werd. En hoe gaaf is het dat ik deel mag uitmaken van het designteam!

Iedere dinsdag gaan we een bloghop doen bij Jilliez. Het is zo tof om te zien hoeveel verschillende creaties er gemaakt kunnen worden met hetzelfde artikel. Je mag langs alle blogs van het design team hoppen om te kijken welke creatie zij hebben gemaakt. Laat bij iedereen een reactie achter en ga vervolgens weer naar het Jilliez blog om daar je laatste reactie achter te laten. Als het goed s kom je nu net van het blog van Daisy en nu ben je hier op mijn blog.

Deze week mochten we aan de slag met de Jilliez Card Creator BABY 2018/0018. Ik heb hier een foto album mee gemaakt waar heel veel plaats is om je mooiste babyfoto's op te plakken.Voor de basis heb ik donkergroen cardstock gebruikt waardoor het designpapier (Prima Ballerina van…

Bloghop Jilliez 25 september THINKING OF YOU

Jilliez bloghop 25 september
Het is weer dinsdag; dus tijd voor een bloghop van Jilliez. Als het goed is kom je nu net van het blog van Corry Dank vandaan.
Dit keer mochten we werken met deze prachtige contour creator mal Elisabeth (2018/0017) die eind van deze maand bij de hobbyspeciaalzaken te verkrijgen is.


De contouren heb ik uitgetekend en uitgesneden uit wit cardstock En gemat met diverse Design papier uit het set vintage Soul van Noor design (6011/0568)langs de zijkanten heb ik de Vintageborder cirkels (6002/0986) gemat en achter het design papier geplakt. De stempelafdruk is van Magnolia en heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens ingekleurd met distress inkt. De afdruk heb ik ovaal uitgesneden en gemat. 

Aan beide kanten van het afrukte heb ik wat verbandgaas geplakt en bloemetjes. Little happiness kattenstaarten (6003/30010 gecombineerd met vintage flourish bloem #2 (6003/0030)

Het kleine kaartje heb ik op de basis geplakt en wordt aan de bovenkant vastgehouden doo…

Bella Lulu bloghop Steralbum

Hallo allemaal,
Vandaag weer een te gekke hop. Dit keer hebben we allemaal een steralbum gemaakt naar het voorbeeld zoals je die in de Bellalicious kit kunt vinden.  Ook ik ben ermee aan de slag gegaan. Ik heb ervoor gekozen om als basis geborken wit en donker groen cardstock te grbuiken met het Ten Mile design Papier van Noor Design (6011/0524)
Het voor- en bovenaanzicht van het album:Het leuke is dat je bij de kit een paar voorbeelden krijgt hoe je de bladzijdes kan opbouwen, maar dat je uiteraard helemaal vrij bent hoe je het verder indeelt. 
Ik wil jullie in vogelvlucht door mijn pagina's heen nemen
Pagina 1


Pagina 2


Pagina 3


Pagina 4


Pagina 5


Pagina 6


Pagina 7